Over ons

Gregis probus infinitus, hét herendispuut van de Zwolse studentenvereniging Oikos Nomos.

Ons dispuut staat voor tijdloze gezelligheid die vanaf 2010 officieel werd benoemd in de naam van het dispuut. Gregis probus infinitus staat namelijk voor ‘Goed gezelschap is tijdloos’. Al vanaf 2010 is deze groep heren met elkaar verbonden en worden er ieder jaar nieuwe leden uitgenodigd om het dispuut te verrijken. Vanaf het begin zetelde het dispuut zich in de stamkroeg ‘De Casteleyn’ in Zwolle. Momenteel vloeit ons bier in de stamkroeg ‘De Stoof’ waar wij iedere donderdag verzamelen. Uiteraard zien de heren elkander niet alleen op de donderdagavond, maar ook vaker door de weeks. Er wordt veel samen gegeten en er worden initiatieven ontplooid voor de vereniging waar het dispuut een prominente rol speelt. Jaarlijks vindt er een dispuutsweekend plaats die ieder jaar weer op een andere locatie is. En zo nu en dan vinden er activiteiten plaats zoals lasergamen, karten, paintballen etc.

Ons dispuutsmotto is ‘Electi vitae fortunatae’ wat staat voor: ‘Uitverkorenen van het goede leven’. De heren van het dispuut dragen dit motto ook vol overtuiging aangezien ze allemaal grote levensgenieters zijn. Dit kan natuurlijk ook niet anders als je met zo’n mooie groep heren door het leven mag gaan!

Mocht u meer willen weten over het dispuut? Neemt u dan contact op met de voorzitter van het dispuut via de contact pagina op deze site.

Forza Gregis!
Electi vitae fortunatae.